I WANT // MUNTHE T-SHIRTS

WHAT’S IN MY BAG // CHANEL 2.55

opdateret-for-nylig11-029

Jeg elsker selv indlæg som disse, hvor man kan “gå på udkig” i andre pigers tasker (nysgerrighed længe leve!) Derfor tænkte jeg, at jeg ville vise, hvad der gemmer sig i min taske. Min taske er en Chanel 2.55 som jeg købte i maj sidste år – og jeg er kun blevet mere og mere forelsket i den med tiden. Der kan faktisk være rimelig meget i den, selvom det “kun” er den medium-version – så here goes.

The Body Shop Energizing Vitamine C Face Spritz: Jeg har a-l-t-i-d en mist til ansigtet med mig, da jeg elsker den forfriskende følelse et par sprøjt giver efter en lang dag – at den holder på makeuppen er selvfølgelig bare et ekstra plus, her.

Pico Scrunchie: Jeg kan ikke kigge på en scrunchie uden at tænke på Carrie, haha. Selvom hendes mening om den fine elastik med stof udenom ikke just er positiv, så gør det ikke min begejstring mindre. Jeg er VILD med scrunchies, og de skal gerne enten være bordeaux eller petroleumsgrønne, eller bare være fyldt med glimmer ; ) her.

Elemis Hand & Nail Butter: Nu når vi er gået de kolde tider i møde, begynder mine hænder så småt at skrige om hjælp på grund af manglende fugt. Her bruger jeg denne håndcreme fra Elemis, som også er god til neglene. Den gør mine hænder silkebløde og “synker” hurtigt ind i huden – og så dufter den lidt af juletræer, og det er jo et kæmpe plus i min bog! her.

Clinique Chubby Stick i “Woopin’ Watermelon”: Jeg har altid en læbepomade med mig, og gerne én i en fin farve. Denne chubby stick fra Clinique har jeg efterhånden haft i 2 års tid, men den er så god og fugtgivende og giver det fineste, naturlige, lyserøde skær til mine læber. her.

MAC læbestift i “Plumful”: Af andre læbeprodukter, har jeg også altid en læbestift med mig. Denne fra MAC er min evige favorit, som kan bruges hele året rundt. Den har den flotteste bærfarve, som kan bygges op efter anledning og lyst, uden at det bliver for meget. her.

MAC Studio Fix i “NC25”: En pudder er også et must til hurtigt at fixe huden samt rander under øjnene i løbet af dagen. Denne fra Mac har jeg købt igen og igen, og den er ifølge mig den bedste pudder overhovedet : ) her.

Secrid pung/kortholder: Jeg blev på et tidspunkt ret træt af at rende rundt med store, upraktiske punge – især fordi der tit ikke var plads til dem i mine små tasker. Derfor er jeg SÅ glad for min pung fra Secrid, som kan rumme alle mine kort (og dem er der ellers mange af. Er jeg den eneste som har medlemkort til ALT!? Fætter BR, Matas, Imerco, Body Shop etc…) her.

Stella McCartney parfume “Stella”: En af mine evige parfumefavoritter til efteråret og vinteren er denne klassiker fra Stella McCartney. Til de af jer der måske ikke kender den kan jeg sige, at den har den lækreste, feminine krydrede duft – og det er en duft, der har fået mange komplimenter med sig. her.

opdateret-for-nylig12-002

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT // MUNTHE T-SHIRTS