FABULOUS FOUR

FAVORITE INSTAGIRLS

josephinebredsted
Billeder lånt fra Josephines Instagram @josephinebredsted

Jeg elsker Josephines instagram, som jeg tjekker flere gange om dagen. Hun er virkelig inspirerende, og så bugner hendes profil med flotte farver, planter og en masse misundelsesværdige items (tjek liiiige den Gucci-taske….)

karolinedall
Billeder lånt fra Karolines Instagram @karodall

En profil jeg også gerne tjekker et par gange om dagen, er smukke Karoline Dall’s. Hun har den fedeste stil, og formår at kombinere alverdens farver, materialer og print med hinanden (uden at det ser skørt ud!) Derudover har hun en misundelsesværdig samling af lækre items – heriblandt kortholderen fra Gucci samt de lyserøde og pastellilla shirts.

heleneskytte
Billeder lånt fra Helenes Instagram @heleneskytte

Helene Skytte har jeg fulgt i et par år nu, og hun er ligesom de andre piger v-i-r-k-e-l-i-g inspirerende. Hun har den flotteste garderobe, som består af en masse Ganni items (of course) sko fra Rochas og Miu Miu, tasker fra Chanel, Proenza Schouler og Loewe samt det mest inspirerende hjem med en masse farverige items.

sidselalling
Billeder lånt fra Sidsels Instagram @fashionpolish

Sidsel er en af mine yndlingsbloggere, som jeg har fulgt i mange år. Til trods for, at vi ikke har den samme stil, så inspirerer hun mig gang på gang med sit store smil, sine outfits og fine detaljebilleder. Jeg kan godt lide den måde hun sætter sine outfits sammen på – gerne enkle items sat sammen med opsigtsvækkende accessories som sko, tasker eller iPhonecover ; )

emilyweiss
Billeder lånt fra Emilys Instagram @emilywweiss

Jeg har lidt af et girlcrush på kvinden bag beautybrandet, Glossier. Emily ser bare altid helt perfekt ud når det kommer til hud, hår, outfits etc. – og selvom hendes stil for det meste er holdt i det enkle, så er den bestemt ikke kedelig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FABULOUS FOUR