PASTEL PINKS & BLUES

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX #MARCH

Opdateret for nylig8-039

Så blev det endnu engang tid til at vise, hvad der er i denne måneds Beauty Box fra Lookfantastic! Hvis i ikke har læst mine tidligere indlæg med de fine bokse, kan i finde dem her og her. Navnet på denne måneds boks er #LFEXPLORER, hvor teamet bag kommer med deres yndlings produkter fra henholdsvis New York, Paris og London. Boksen koster 147 kroner om måneden, og er en genial idé til pigen, der elsker at teste de nyeste produkter indenfor beautyverdenen. I kan tjekke konceptet ud her.

Lottie London Shade & Shadow Brush: Jeg er generelt kæmpe fan af makeupbørster, og har efterhånden en fin samling bestående af børster fra primært Real Techniques, Zoeva, MAC og Sigma. Denne børste har jeg brugt i min crease til at blende skygger ud med, og det virker den helt fint til!

Caudalíe Micellar Cleansing Water: Jeg elsker rensevand og bruger troligt den populære fra Bioderma morgen og aften. Denne fra Caudalíe er også rigtig god – den fjerner makeup på en mild og skånsom måde, og så dufter den fuldstændig fantastisk!

First Aid Beauty Ultra Repair Cream: Denne fugtighedscreme er perfekt til min hud, som har det med at klø og være rigtig tør her i vintermånederne. Den absorberer ind i min hud med det samme og efterlader den super blød og gennemfugtet – uden at være fedtet!

Codage Paris Moisturizing Mask: Denne hydrerende maske er rigtig god. Jeg har brugt den et par gange fordi min hud havde brug for fugt her-og-nu, og efter at have siddet på min hud i 15-20 minutter har mit ansigt været blødt som en nummi!

Nuxe Anti-Fatigue Moisturising Cream: Denne creme har jeg brugt de morgener, hvor jeg har haft ekstra travlt og derfor ikke har haft tid til den store hudpleje-rutine. Den har den mildeste og blødeste duft, og har været rigtig god de dage, hvor der ikke har været tid til det helt store cremeritual.

Revlon Colorburst “105”: Jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve de populære Colorburst’s fra Revlon, da jeg har hørt en masse bloggere og YouTubere snakke rigtig godt om dem. Denne er SÅ god og jeg er virkelig glad for den – den holder mine læber fugtede, smager af tandpasta og har den perfekte pink/nude farve. Nu ønsker jeg mig alle de andre farver også!

Emergen-C Energy Release & Immunity Support “Super Orange”: Dette er en spøjs og lidt underlig ting – det er en “fizzy drink” med tilskud af Vitamin C, D og Zink. For at være ærlig, så var jeg slet ikke vild med den. Den var alt for sød og kunstig i smagen, og så var brusen for sløj. Der er sikkert en masse der godt kan lide den og som den gør underværker for, men den var lidt for fancy til mig!

I SAMARBEJDE MED LOOKFANTASTIC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PASTEL PINKS & BLUES