FOR YOUR INNER DISNEY LOVER

MARCH BEAUTY FAVOURITES

Opdateret for nylig8-065

Det er efterhånden flere måneder siden, at jeg lavede mine “månedlige skønhedsfavoritter”, så derfor tænkte jeg at jeg ville vise Jer, hvilke skønhedsprodukter der er mine yndlings lige nu – og mange af dem er i drugstore afdelingen!

Chanel Vitalumière Aqua Foundation “10 Beige”: Okay lad os starte med den ting, der ikke ligefrem ligger i den billige ende, men som jeg bliver nødt til at nævne, fordi den er FANTASTISK. Denne foundation fik jeg i fødselsdagsgave, og det er den absolut bedste foundation jeg nogensinde har prøvet (jeg sværger ellers til Rimmels Match Perfection eller Healthy Mix fra Bourjois) Den har en let til medium dækning, men kan sagtens bygges op til en fuld dækning.

Bourjois Bronzing Powder “52”: Denne bronzer er blevet nævnt en del gange på bloggen efterhånden. Den er som sædvanlig fantastisk og giver den mest naturlige glød til min hud. Den blender super naturligt og hurtigt ind i huden, og så dufter den skønt af chokolade.

Rimmel Stay Matte Powder “006 Warm Beige”: Denne pudder er meget hypet på YouTube, og det forstår jeg godt. Den giver en meget naturlig mat finish, uden at være for mat.

Sleek Blush “922 Life’s a Peach”: Denne smukke ferskenfarvede blush er også blevet nævnt på bloggen før. Jeg har efterhånden en rimelig stor samling af blushes fra alle mulige forskellige mærker, men det er ofte dem fra Sleek jeg hiver fat i. Det er de mest pigmenterede blushes jeg har, og deres farvesortiment er rigtig stort. Sleek forhandles blandt andet på Makeuponline.dk, og koster kun 60 kroner!

NYX Baked Shadow “Ambrosia”: Guld og glimmer funker bare altid, og denne øjenskygge fra NYX er ingen undtagelse. Den har den smukkeste dybe farve, som holder hele natten.

L’oréal Color Infaillible “002 Hourglass Beige”: Jeg har 3 af disse øjenskygger, men kunne godt fine på at købe endnu flere. De er super nemme at lægge på øjenlåget og holder også hele dagen, hvis bare man har en primer under. Jeg bruger Mac’s Paint Pots eller Urban Decay’s Shadow Insurance.

Topshop Lips “Brighton Rock”: Sidst men ikke mindst – produkter til læberne! Jeg har altid noget på læberne – enten læbepomade, lipgloss eller læbestift. For tiden har jeg været glad for denne koral/pink farve fra Topshop, som er den perfekte forårsfarve!

Revlon Colorburst “105”: Jeg er v-i-l-d med denne fugtgivende læbepomade/læbestift, som jeg bruger til hverdag. Den giver en super naturlig og glansfuld farve til mine læber, og kan både bruges til hverdag og fest! Det eneste minus ved Revlon er, at deres varer er lidt svære at få fat i, men man kan blandt andet købe dem på lookfantastic.dk. 

Det var mine favoritter for denne gang. Jeg håber, at I kunne lide det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR YOUR INNER DISNEY LOVER