FAVOURITE DISNEY DRESSES

JULY, AUGUST & SEPTEMBER BEAUTY FAVOURITES

Det er lige gået op for mig, at jeg de sidste 3 måneder har glemt at komme med mine månedlige beauty favoritter, og det er for dårligt! Så her er de produkter jeg har brugt mest de sidste par måneder – det eneste der mangler er solcreme, som jeg brugte det meste af Juli. Jeg håber, at i kan lide det!12166817_953724724700381_269729158_n

Zoeva Silk Finish Brush “102”: Jeg elsker børsterne fra Zoeva og foretrækker dem nærmest over dem jeg har fra Mac. Denne her er en af mine yndlings, og den er perfekt at bruge til foundation og concealer, da den blender nemt og hurtigt ud. Derudover er den super blød, som altid er et plus.

Maybeline Instant Anti-Age Concealer: Concealeren fra Maybeline har jeg brugt hvér dag siden jeg købte den for et par måneder siden. Den dækker rander under øjnene perfekt, og så matcher den min hudtone fuldstændig. Det er så ærgerligt, at man ikke kan købe den i Danmark, så der ryger helt sikkert et par stykker med hjem næste gang jeg er ude at rejse.

Bourjois Healthy Mix Powder “53 Beige Clair”: Bourjois laver virkelig lækre produkter, og jeg er især vild med deres bronzers, foundations og pudder. Denne har en let til medium dækning og har en gullig undertone, så den er perfekt at bruge til de kolde tider vi går i møde, hvor mine kinder har det med at blusse op.

Bobbi Brown Shimmer Brick “Pink Quartz”: Jeg havde kigget på denne shimmer brick i et halvt år før jeg endelig sprang til og købte den, og det er jeg så glad for. Den giver den s-m-u-k-k-e-s-t-e glød til mine kinder, og jeg har følt mig lidt ekstra lækker når jeg har haft den på. Jeg vil virkelig gerne have dem allesammen, og jeg tror min næste Shimmer Brick bliver “Beige”.

12166603_953724781367042_985380881_n

MAC Blush “Well Dressed”: Mac blushes skuffer aldrig, og Well Dressed er vel en af de mest ikoniske og kendte derfra. Den giver et virkelig fint og naturligt lyserødt skær, hvor det ligner, at man har været ude at gå en dejlig lang tur i det friske efterårsvejr – og det kan jeg lide!

Soap & Glory Solar Powder: Min søde fætter havde den hypede Solar Powder med hjem til mig fra Skotland i sommers, og jeg har brugt den virkelig meget siden da. Jeg bruger den med en stor buffy brush i hele ansigtet.

Estée Lauder Eyeshadow Duo “Raisins”: Denne duo er en af mine yndlings i min samling, og lidt af et ‘collectors item’ da den ikke længere er i produktion. Det er den perfekte øjenskygge til efteråret med de berry farver, og det giver ens look noget ekstra uden at være for meget!

Nars Virtual Domination Cheek Palette: Denne palette er ligesom duo’en fra Estée Lauder et samleobjekt for mig, da det var en del af Nars’ Limited Edition julekollektion fra sidste år. Den indeholder bronzeren Laguna, highlighteren Miss Liberty og de 3 blushes Deep Throat, Sex Fantasy og Final Cut. Jeg har primært brugt Laguna og Deep Throat, og der er bare ikke noget dårligt at sige om denne palette. Indtil videre har Nars’ produkter kun overrasket mig positivt!

12168016_953724798033707_1341233034_n

Det var alt hvad jeg havde for denne gang. Jeg har allerede nogle favoritter klar til næste måned, så der skal indlægget nok komme i god tid!

 

4 kommentarer

  • Kamilla Kølerfeldt

    Er så jaloux på den Nars pallette. Den er så smuk!

    Har læst nogle af dine indlæg og jeg synes din blog er rigtig god, så bare forsæt det gode arbejde! <3

    Knus herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Årh hvor er du sød, mange tak! Jeg er også virkelig glad for den, har faktisk set den på Trendsales hvis du også skulle være interesseret i den! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke nogle lækre produkter! 🙂
    Hav en skøn weekend!
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVOURITE DISNEY DRESSES