LAZY SUMMER DAY

JUNE BEAUTY FAVOURITES

Så blev det endnu engang tid til en omgang månedens favoritter, som denne gang blandt andet indeholder ting til huden, neglene og kinderne. Jeg håber, at i kan lide det!
11119932_10205408560107506_1251753902_n

1. Chanel “Chance” Eau Fraiche: Er en af mine yndlingsdufte, som jeg også skrev om i dette indlæg. Virkelig frisk og let duft, som man ikke kan andet end at elske.

2. Garnier Micellar Cleansing Water: Ifølge mig er der intet der slår Bioderma’s rensevand, men jeg synes, at denne er et rigtig fint alternativ. Når jeg fjerner min makeup om aftenen plejer jeg at hælde lidt af rensevanden på 2 vatrondeller, hvorefter jeg holder dem over mine øjne i 10 sekunder, og så er al makeuppen væk. Den er også uden parfume og andre dårlige ting, og så er den tit på tilbud.

3. The Body Shop “Virgin Mojito” Body Sorbet: Jeg er lidt kræsen med dufte. De må ikke være for søde, tunge og krydrede, men skal til gengæld være lette og friske. Her rammer den nye range fra The Body Shop plet hos mig. Jeg elsker denne body sorbet og den kølende effekt den efterlader huden med når man smører den ind. For den optimale kølende effekt kan man med fordel opbevare den i køleskabet – det vil gøre underværker en varm sommerdag.

4. Estée Lauder Bronze Goddess 03 “Medium Deep”: Er en af mine yndlings bronzere. Jeg købte den i vinters og der synes jeg, at den var lidt før mørk (eller også var det bare mig der var for lys), men efter jeg har fået lidt farve, giver den ens hud den fineste glød med et hint af shimmer.

5. Oriflame Blush “Fresh Pink”: Er en blush jeg engang fik til et event og en der har ligget gemt i min makeupsamling i lang tid. For et par uger siden fik jeg atter øjnene op for den og jeg har brugt den lige siden. Det er den fineste koral/pink farve, som får ens hud til at se meget frisk og sund ud.

6. L’oréal 304 “Spicy Orange”: Jeg manglede en rød/orange neglelak i min samling og derfor købte jeg denne fra L’oréal. Den får ens hænder til at se rigtig brune ud og så har den bare den lækreste farve. Eneste minus er, at man skal lægge 2 lag, da den ellers skaller hurtigt af ude på fingerspidserne. Jeg lægger dog altid 2 lag neglelak uanset mærke, så det er ikke ekstra tidskrævende og besværligt for mig.

7. Rimmel Lasting Finish Pro 240 “English Rose”: Var en af de neglelakker jeg købte på et beautylagersalg. Jeg er helt vild med den støvede pink/blomme-agtige farve, og det er en farve man kan bære året rundt. Den holder også rigtig fint på neglene – jeg havde den på en uges tid og gav den kun et touch-up på 4. dagen.

8. Bourjois Heathy Mix Serum 53 “Light Beige”: Jeg kan ikke huske, om jeg har skrevet om denne foundation/serum på bloggen før. Det er en af mine yndlings foundations næst efter Rimmel Match Perfection, og den er god. Den har en gullig undertone og en medium dækkeevne, og får ens hud til at se rigtig glødende og lækker ud. Jeg er normalt glad for det lidt “glowy” udtryk, men på dage hvor jeg synes det har været lidt for meget, har jeg brugt min Healthy Balance pudder ovenpå, som også er fra Bourjois.  Generelt er jeg bare rigtig glad for Bourjois’ produkter, og ser frem til, at jeg om mindre end 2 uger skal til Frankrig og forhåbentlig købe en masse lækre produkter med hjem!

Hvad har været jeres favoritter i juni? Er der nogle produkter jeg bare kende til? Hav en rigtig god aften piger!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAZY SUMMER DAY