STYLE CRUSH #LIZZY VAN DER LIGT

MAY BEAUTY FAVOURITES

11429767_881587291914125_1610503606_n

 

Bedre sent end aldrig – er det ikke det man siger? Her ser i de ting jeg har rakt mest ud efter i maj måned. Jeg har stort set haft min MAC øjenskygge i Patina på hver dag (den øverste i højre hjørne), og det samme gælder med læbestiften Speed Dial som også er fra MAC og som efterhånden har fået meget taletid her på bloggen, men det er der også en grund til! Jeg har ikke brugt foundation så tit, men i stedet rakt ud efter min Wake Me Up concealer fra Rimmel, som er min all-time favorit concealer og som dækker rigtig fint. Til øjenene har jeg brugt den flydende øjenskygge fra Max Factor i farven Copper, som har den fineste champagne/pink-agtige farve, og så er den fyldt med glimmer, hvilket jeg elsker.
Flotte hænder er et must når sommeren er over os og derfor bruger jeg min håndcreme fra Elizabeth Arden hver dag, og så har jeg brugt min “Anti-Puff Eye Roller” fra Garnier de morgener hvor mine øjne har været hævede. Til kinderne har jeg brugt min trio fra et af mine yndlingsmærker, Sleek, i farven Lace. Den midterste farve i trioen minder meget om Deep Throat fra Nars som er en af mine favorit blushes, så den har jeg brugt rigtig meget. Derudover har jeg fået øjnene op for primeren Wonderblur fra The Body Shop, som jeg har brugt de dage hvor det var vigtigt at min makeup holdt hele dagen – og den er SÅ god. Elsker primerne fra Body Shop, da de føles rigtig behagelige at have på huden uden at være for silikone-agtige. Og til sidst men ikke mindst, så har jeg duftet af Stella McCartneys “Stella” parfume.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYLE CRUSH #LIZZY VAN DER LIGT