RØDT & MØNSTRET

GOODIES FROM MAKEUP ONLINE

Opdateret for nylig8-030
Sleek “Sunset” øjenskygge palette: her/ Sigma “Tapered Highlighter F35” børste: her/ Sigma “Pencil E30”: her

Jeg var så heldig at modtage en pakke fra Makeup Online i sidste uge, og blev SÅ glad da jeg så hvad den indeholdte. Jeg har handlet hos Makeup Online et par gange før, og har altid været super tilfreds, da forsendelsen er super hurtig og der altid følger en lille chokolade med, kæmpe bonus! Derudover er de forhandlere af en masse brands, som normalt ikke forhandles i Danmark, og der er blandt andet en masse godter fra Tanya Burr, The Balm, Wet n Wild og Real Techniques. Hvis I vil tage et kig på alle de lækre ting, kan I tjekke deres side ud lige her.

Sleek “Sunset” øjenskygge palette, 90 kroner: Jeg er mest til varme nuancer når det kommer til øjenskygge, og jeg vidste derfor med det samme, at denne palette ville blive et hit. Jeg har både brugt den på mig selv og mine søstre, og man kan virkelig lave de flotteste looks med den. Farverne er pigmenterede, men ikke for meget og er super nemme at blende ud. Jeg har prøvet alle farverne i paletten på nær den blå og orange, men de kommer helt sikkert også på prøve på et tidspunkt! Det er sjovt, for denne palette ser lidt småkedelig ud på deres hjemmeside, men i virkeligheden er den to-die-for!

Sigma “Tapered Highlighter F35” børste, 179 kroner: Jeg bruger primært makeupbørster fra MAC og Zoeva, men har længe gerne ville prøve børsterne fra Sigma, da jeg KUN har hørt positive ting om brandet. Jeg manglede faktisk en børste til at highlighte mine kindben med, og derfor var denne børste som sendt fra himlen. Den er SÅ blød og sørger for, at highlighteren bliver lagt helt perfekt. Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten, og skal helt sikkert have anskaffet mig nogle af de andre børster til ansigtet!

Sigma “Pencil E30”, 109 kroner: Denne børste har jeg brugt til lidt forskellige ting – til at lægge øjenskygge under de nederste vipper, til at smudge min eyeliner ud, og til at highlighte i mine øjenkroge. Den er (ligesom den anden børste) virkelig nem at arbejde med, og super blød og behagelig at bruge omkring øjenområdet. Der er ikke noget værre end at lægge øjenskygge med en børste der er hård og stikker!

SPONSORERET AF MAKEUP ONLINE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RØDT & MØNSTRET