GREY AND BORDEAUX

TESTING H&M MAKEUP

Jeg har længe været rigtig nysgerrig på at prøve den nye makeuplinje som H&M lancerede for et stykke tid siden, og derfor købte jeg et par ting derfra forleden. Nedenunder kan i læse mine tanker omkring de forskellige produkter jeg købte, og om de er pengene værd!
Opdateret for nylig4-009

H&M Solar Flair Bronzing Powder “Deep Bronze”, 69,95 kr:
Jeg ejer ikke særlig mange solpuddere og dem jeg har er primært ret dyre, så jeg var ret nysgerrig på denne. Jeg kan rigtig godt lide denne solpudder, da den er rigtig nem at arbejde med. Den er ikke særlig pigmenteret, men på den måde kan man nemt bygge den op og den blender samtidig rigtig fint ud.

H&M Eyebrow Powder And Wax “Caramel”, 59,95 kr:
Denne palette indeholder nogle rigtig fine farver. Der er to nuancer af brun – en i en kølig askeagtig farve og en der er mere karamelagtig og varm i farven. Derudover er der også en voks til at sætte brynene til sidst. Produktet fungerer rigtig godt for mig, da farverne passer rigtig godt til mig (jeg bruger primært den yderst til venstre) og giver en meget naturlig farve. Jeg er overraskende tilfreds med dette produkt, og jeg kan varmt anbefale det hvis man er på et budget.

H&M Colour Essence Eye Pencil “Grand Cru”, 39,95 kr:
Denne eyepencil faldt jeg over med det samme, den er jo så flot! Farven er en blanding af sølv og guld og den er super, super pigmenteret. Jeg har brugt den som øjenskygge og eyeliner og der har den fungeret rigtig fint. Det eneste dårlige jeg kan sige om dette produkt er, at det er ret svært at rense af om aftenen – så der skal noget Bioderma og tålmodighed til før dit ansigt atter er rent.

I det store og hele er jeg ret positivt overrasket over disse produkter. De er nemme at arbejde med, giver et flot og naturligt resultat og sidder pænt på huden hele dagen. Og til de priser kan de fleste være med. Af hvad jeg har set kan makeuppen købes i ret mange af H&M’s butikker – jeg har i hvert fald set dem i både Lyngby, på Strøget og i Amager Centret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREY AND BORDEAUX