BROCHE IT UP

TRENDS I WILL NEVER DIG

Opdateret for nylig7-010
Alle billeder er fundet på Google

1. Culottes. Jeg synes faktisk, at denne slags buks er ganske nydelig, men den passer bare overhovedet ikke til mine ben. De sidder simpelthen for stramt og løst på alle de forkerte steder, og derfor vil jeg aldrig iføre mig sådan et par.
2. Store farvede pelse, som denne fra Saks Potts. Det ser rigtig lækkert ud til mange, men jeg kommer bare hurtigt til at drukne i den tykke pels.
3. Dette skal ikke forstås som om, at jeg ikke craver Chanel – for dét gør jeg i stor stil! Men jeg har faktisk aldrig været særlig vild med ‘Boy’ versionen, som mange ellers er helt pjattede med. Dog drømmer jeg om en showpiece Chanel-taske i strik.
4. Blå læbestift. Det er blevet meget in med blå og mørkelilla læbestift, men det bliver alt for opsigtsvækkende og lidt uhyggeligt for mig. High-five til dem, der tør og synes det er for fedt, men det bliver aldrig noget for mig.
5. Flared jeans. Denne type buks er også meget moderne og har været det i lang tid. Det er noget, der virkelig kan klæde en kvindekrop- og numse, men ligesom med culotte bukserne passer denne pasform slet ikke til mig og mine ben.
6. Dr. Martens støvler. Jeg har set mange med Dr. Martens støvler gennem årene, men de er lidt for klodsede og maskuline efter min smag, og jeg er mere til ‘slanke’ støvler hvis man kan sige det på den måde.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROCHE IT UP