OBSESSION / POINTED MULES

DEN BEDSTE CONCEALER

10154633

Hvis i spørger mig, så laver drugstore mærker som Rimmel, Maybeline og L’oréal de bedste concealere. Min all-time favorit er Rimmels “Wake Me Up” concealer, som jeg har brugt hver dag de seneste 2 år. Jeg har længe haft kig på concealeren Instant Age Rewind fra Maybeline, da rigtig mange bloggere og Youtubere kun har snakket godt om den. Derfor købte jeg den med det samme, da jeg fandt den forleden i en beautystore her i Frankrig. Og jeg kan kun sige, at jeg er helt vild med denne concealer! Jeg vil mene, at den har en medium til fuld dækning, og dækker mørke rander og urenheder perfekt! Derudover har den lidt fint highlight over sig, og lysner derfor fint under øjnene. Jeg elsker at teste concealere og har mange af dem – bl.a. fra de noget dyrere mærker som MAC, YSL og Estée Lauder, men jeg vil næsten sige, at denne er bedre.
Man kan desværre ikke få den i Danmark, så jeg vil anbefale, at i køber den med det samme hvis i er i udlandet og finder den på hylderne!

4 kommentarer

  • Frk. Blomst

    Hej Julie.
    Jeg har ikke brugt concealer i mange år efterhånden. Det er så længe siden at jeg egentlig gerne vil købe en ny concealer, men er bange for at jeg vælger en forkert farve. Har du et godt råd til hvordan man finder den rigtige farve?

    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Hej Viola!
      De “kloge” siger, at man skal gå efter en concealer der er 1-2 nuancer lysere end din hudtone – hvis du synes det er svært at vurderer, kan ekspedienterne i butikken helt sikkert hjælpe dig med at finde den perfekte nuance! Før jeg fandt denne concealer var min favorit Rimmels “Wake Me Up” concealer, som er rigtig god og billig, og hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt kan jeg anbefale dig Touche Éclat fra YSL!
      God jagt! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

    Åh øv.. Jeg er ellers på jagt efter en god concealer da min 24 hour fra maybeline ikke er så god 🙁

    http://rikaedelgren.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie

      Ja det er virkelig irriterende, at den ikke kan købes derhjemme! Men ellers vil jeg virkelig anbefale at købe Rimmels “Wake Me Up” concealer – den er virkelig god, er tit på tilbud og koster ikke det hvide ud af øjnene! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBSESSION / POINTED MULES