FAVOURITE BOOK #HVERDAGSGLAMOUR

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX #JANUARY

For lidt tid siden modtog jeg januar-boksen fra Lookfantastic. Jeg har før fortalt om konceptet her, og jeg er stadig lige så begejstret for det. Jeg modtog af en eller anden underlig grund min januar boks i februar, og derfor er det den jeg vil anmelde nu. Januar boksen blev kaldt ‘Beauty Detox’, og var fyldt med en masse lækre produkter, som skulle hjælpe med at få hud og hår på ret køl efter en stresset og usund december måned.

12713895_10206799918570598_938370309_n

12696094_10206799917850580_2001879123_n

Kebelo Clarifying Shampoo: Jeg elsker at prøve nye hårprodukter, da jeg tit ender med at bruge de samme fra enten Garnier eller Dove. Denne shampoo har jeg kun brugt en enkelt gang indtil videre, da det er en rensende shampoo som kun skal bruges et par gange om måneden. Indtil videre synes jeg at den er rigtig fin, og jeg glæder mig til at få brugt den noget mere.

Kebelo Silk Conditioner: Jeg fik også en balsam fra samme mærke, og denne kan jeg rigtig godt lide. Den gør mit hår virkelig blødt og dufter af Calvin Klein’s CK One parfume – ikke dårligt!

Lancer The Method Polish: Jeg havde lidt svært ved at finde ud af, hvordan jeg skulle bruge dette produkt. Jeg har brugt den som en slags maske, som jeg har smurt på huden efter jeg har fjernet makeup, og derefter taget den af igen med en fugtig klud. Jeg har kun brugt den en enkelt gang, men glæder mig til at få testet den igennem.

Nuxe Nuxellence Detox: Jeg e-l-s-k-e-r produkterne fra Nuxe, og denne er ingen undtagelse. Det er en anti-aging creme, og en jeg bruger under min natcreme. Den har en skøn duft og er super god – og jeg tror måske, at jeg vil investere i den store model på et tidspunkt.

Darphin Cleansing Micellar Water: Jeg er en sucker for alt der starter med Micellar, og derfor glædede jeg til at teste denne fra Darphin Paris. Jeg havde aldrig hørt om mærket før, men har kun positive ting at sige om denne rensevand. Den har en mild og lidt sjov duft, og kan bruges til at fjerne makeup i både ansigtet, på øjnene og på læberne. Den var god til at fjerne en af mine flydende læbestifter fra NYX, så den får et stort thumps up herfra!

Bellápierre Øjenskygge ‘Earth’Denne øjenskygge er virkelig, virkelig smuk, og jeg havde den faktisk i forvejen. Det er den smukkeste guld/bronze-agtige farve, og kan både bruges til et gyldent smokey-eye og som highlight.

Denne boks var et hit for mig, og jeg kunne personligt bedre lide denne boks end februarboksen. Alle produkterne er gode, og er nogle man altid har brug for. Hvis I selv er interesserede i at kigge nærmere på konceptet, kan I tjekke Lookfantastic’s side ud her.

I SAMARBEJDE MED LOOKFANTASTIC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVOURITE BOOK #HVERDAGSGLAMOUR