I CRAVE / CECILIE COPENHAGEN

FYLDTE PORTOBELLOSVAMPE MED GEDEOST

Opdateret for nylig8-078

I løbet af den seneste uge har jeg lavet disse fyldte portobellosvampe som vist ovenover to gange, og begge gange er det gået rigtig fint. Jeg er ikke det store mad-geni, og gider ikke at bruge evigheder i et køkken på at lave mad, og ovenstående tog måske samlet et kvarter at lave fra start til slut. Ingredienserne har jeg skrevet ovenover, og fremgangsmåden er således. 1. Ovnen tændes på 200 grader. Skyld svampene med så lidt vand som muligt, og dup resterende vand af med lidt køkkenrulle. Skær stilken ud, men gem den, da den skal bruges i grøntsagsblandingen! 2. Put svampene over på en rist med madpapir over, og hæld lidt olivenolie og salt og peber udover dem. 3. Skær tomater, hvidløg, stilke og peber i fine tern og kom dem i en skål. 4. Tilsæt hakkede basilikumblade, lidt olivenolie, salt og peber og bland det sammen. 5. Skær gedeosten ud i skiver. 6. Fyld portobellosvampene med grønsagsblandingen, og put derefter skiverne af gedeost ovenpå (hvis man ikke er til gedeost, kan man drysse parmasan over). 7. Kom svampene i ovnen, og giv dem 5-8 minutter på 200 grader (de kan godt tåle mere, men det er smag og behag) Velbekomme!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I CRAVE / CECILIE COPENHAGEN