STATEMENT EARRINGS

KEA // DEN FØRSTE MÅNED

Opdateret for nylig9-043

I går var det præcis én måned siden, at jeg startede på mit drømmestudie, KEA. Til de af jer der ikke ved det, så studerer jeg til daglig til Designteknolog med speciale i Marketing & Communication Design – i kan læse mere om min lange vej til KEA lige her.
På den ene side er det ret vildt, at der allerede er gået en måned, men på den anden side føles det som om, at jeg har gået der i meget længere tid. Studiet er alt hvad jeg har drømt om, og mere til. Det er virkelig spændende, og jeg føler, at det er min store hobby, jeg nu bruger min hverdag på at studere. Vi er 4 design linjer derude – Fashion Management, Pattern Design, Sustainable Design og Marketing & Communication Design, og det første semester er alle 4 linjer blandet sammen. På den måde kan vi lære lidt af hinanden og få “the best of four worlds” ; ). Jeg har fået den bedste studiegruppe – alle er så søde, og det er så fedt at være et sted og i en gruppe, hvor alle er virkelig passionerede omkring det de laver. Der sker mange ting derude, og undervisningen er meget nuanceret. Blandt andet har vi løbende haft en masse eksperter indenfor branchen ude at holde forelæsninger – blandt andet om modetrends og tendenser samt om modens historie gennem de seneste 200 år – tænk at man kan kalde det for SKOLE(?!) Jeg er SÅ glad for mit studie og er ikke et sekund i tvivl om, at jeg er havnet på den helt rigtige hylde, og det giver mig virkelig meget motivation når det er svært at stå op en mørk og kold morgen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATEMENT EARRINGS