10 GEMTE INSTA-BILLEDER

MY EVERYDAY MAKEUP

everydaymakeup

Jeg er en rigtig beauty-holic og elsker at teste en masse forskellig makeup. Dog har jeg mine absolutte favoritter, som jeg til enhver tid sværger til. Nedenunder kan i læse om de favoritter, som jeg helst ikke vil være foruden.

The Body Shop Instaglow CC Cream Bright Glow
Den perfekte base under foundation, som giver min hud en virkelig flot glød.

Chanel Vitalumiere Aqua Foundation
Den foundation, som jeg altid sværger til! Den har en let-medium dækkeevne, og sætter sig så naturligt på huden – og man kan stadig se mine fregner selvom jeg har den på, så det er et plus!

Max Factor Puff Blush “Lovely Pink”
Jeg e-l-s-k-e-r blushes i alle farver, nuancer og formularer. Nu når det er forår elsker jeg at bruge de peachy-pink nuancer, og denne fra Max Factor er en evig favorit.

Collection 1000 Concealer
Da jeg var i London købte jeg et lille lager med hjem af denne fantastiske concealer. Jeg mener jeg gav omkring 40 kroner for den, og den er FANTASTISK. Den dækker alt, men uden at det ser unaturligt ud. Jeg har læst et sted, at der bliver solgt en af disse concealers hvert 8. sekund, og det forstår jeg godt!

Rimmel Brow This Way
Jeg bliver simpelthen aldrig tilfreds med mine øjenbryn, og det er jeg ved at affinde mig med, men denne brynpudder- og wax fra Rimmel er faktisk rigtig god, og får mine bryn til at se meget naturlige ud.

Too Faced Eyeshadow Palette “Neutral”
Jeg er helt klart mest til de neutrale jordfarver når det kommer til øjenskygger (boooring, i know!) og denne palette fra Too Faced er nok den af mine paletter jeg rækker ud efter flest gange. Den indeholder de mest fantastiske farver, som alle passer sammen – og så går den både til dag- og aftenlooks.

MAC “Soft & Gentle” Highlighter
Jeg elsker highlightere! Det får bare en til at se mere sund og frisk ud, hvis man lige har lidt highlighter over kindbenet og på næseryggen. Jeg har efterhånden en del forskellige, men Soft & Gentle fra MAC er en evig klassiker : )

Benefit “Hoola” Bronzer
Man kan vel ikke sige bronzer uden at sige hoola? Benefits ikoniske bronzer er en af de mest hypede i blogland, og det forstår man godt. Den er fantastisk, og jeg vil vove at påstå at den er pæn til ALLE. Derudover er den også super flot at bruge som øjenskygge, så den har flere forskellige funktioner!

MAC “Painterly” Paint Pot
Jeg bruger ALDRIG øjenskygge uden at have en primer under. Mine favoritter er fra MAC og Urban Decay, og Painterly fra MAC er min evige favorit – skal have anskaffet mig en ny, for kan kun liiige akkurat skrabe lidt produkt op under neglen om morgenen, som jeg derefter påfører på øjenlåget ; )

Urban Decay “All Nighter” Setting Spray
En setting spray sætter prikken over i’et når jeg har lagt min makeup, og denne fra Urban Decay holder på makeuppen hele dagen + aftenen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 GEMTE INSTA-BILLEDER