ON A SUNDAY

TOP 5 MONDAY / DRUGSTORE LIPSTICKS

11287187_1009591699053243_291404932_n 11348801_1009591579053255_1615297042_n

L’oréal Color Riche 378 i Velvet Rose
Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate Moss i 16
Revlon Colorburst Lip Butter i Tuttifrutti
Topshop Lipstick i Rio Rio
Topshop Lipstick i Brighton Rock

Da jeg selv rigtig godt kan lide at læse Top 5 beautyfavoritter, tænkte jeg at jeg ville komme med mine favorit drugstore læbestifter. Når det gælder læbestifter, ejer jeg faktisk rigtig mange af de lidt billigere læbestifter, da jeg tit synes at de er ligeså gode som de lidt mere eksklusive læbestifter + at man kan have en i hver taske uden at man bliver ruineret. Jeg synes at det var ret svært at udvælge mine top 5, men endte med disse 5 ovenover. De er allesammen holdt i de lyse og sommerlige nuancer, da det er de farver jeg bruger allermest. Jeg er helt vild med læbestiften fra L’oréal, da den har den lækreste cremede konsistens og en farve der er tæt på ens normale læbefarve, bare flottere. Kate Moss læbestifterne fra Rimmel er nogen af mine absolutte yndlings, da de har et stort farveudvalg, holder hele dagen og så tørrer de ikke mine læber ud, som andre billige læbestifter har det med at gøre. Læbestiften fra Revlon er også virkelig lækker, og er mere som en læbepomade end en læbestift, og den tilfører et naturligt og friskt shine til ens læber. Når jeg trænger til en ny gennemtrængende farve til læberne, går jeg altid i Topshop, hvor de også har et rigtig fint farveudvalg + at der tit er 3 for 2 på deres makeupprodukter.
Det er vist ingen hemmelighed efterhånden, at jeg elsker læbestifter, læbepomader og hvad man ellers kan putte på læberne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON A SUNDAY