NLY ICONS: LIVELY DRESS TIL 89 KRONER

TOP 5 MONDAY / HIGH END LIPSTICKS

11301469_1009591799053233_884205587_n 11355436_1009591745719905_1767405979_n

MAC Cremesheen lipstick i Speed Dial
Chanel Rouge Allure i 147 Maniac
YSL Rouge Volupté Shine i 18
Estée Lauder Pure Color i Fuchsia Fever
Dior “Rouge Dior” i 537

Sidste mandag lavede jeg et indlæg om mine favorit drugstore læbestifter, og i denne uge kommer det så til mine favorit high end læbestifter. Jeg købte min første læbestift i den dyre ende da jeg var 18, og engang imellem er det bare lækkert med en lidt mere eksklusiv version, da den tit kan klare lidt flere ting end de lidt billigere. Ovenover er mine top 5, og jeg elsker hver og en. De er modsat mine drugstore favoritter holdt i de lidt mørkere nuancer, og det skyldes, at det tit er dem jeg bruger om efteråret og om vinteren (bortset fra Speed Dial fra MAC, den bruger jeg stort set hele tiden efter jeg har fået den).
Fra venstre er det Speed Dial, som efter min mening er en af de flotteste læbestifter MAC har lavet (læs min top 3 HER). Den har et cremesheen finish og giver ens læber den fineste lyserøde farve. Den mørke læbestift er fra Chanel, og en jeg fik af min faster for lidt tid siden. Den er mørkelilla, og ikke en farve jeg typisk går efter, men den er rigtig flot at have på læberne om vinteren. Min absolutte yndlings læbestift, er nok den fra YSL. Læbestifterne derfra er de lækreste jeg nogensinde har prøvet. De er så cremede, sidder SÅ flot på læberne, dufter skønt, holder hele dagen og har den flotteste emballage! Læbestiften fra Estée Lauder har også den lækreste konsistens, og en pink så flot som den, kan man bruge hele året rundt. Læbestiften fra Dior har den fineste koral farve, og er en man kan bruge både til en almindelig skoledag, men også en aften i byen.
Det var så mine top 5 drugstore og high end læbestifter. Jeg elsker selv at læse indlæg som disse på andre blogs og tænkte, at det kunne være sjovt at komme med mine favoritter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NLY ICONS: LIVELY DRESS TIL 89 KRONER