OUTFIT IN THE SUN

HUGE BUNCH OF EMPTIES

Hej Piger!
Som nogen af jer måske kan regne ud, så elsker jeg at købe og prøve lækre skønhedsprodukter! Derfor tænkte jeg at det var på tide at lave bloggens første “empties”-indlæg – og dem er der mange af! Jeg synes, der er noget særligt tilfredsstillende over at bruge et produkt op, måske fordi at der så er en god undskyldning til at købe nye produkter. Dog har jeg en masse forskellige produkter i min samling som vidner til, at jeg tit ender med at købe nye produkter før jeg er færdige med de andre, men nok om det! Her kan i læse min mening om de forskellige produkter, og om jeg kunne finde på at købe dem igen.
11721148_10205408559347487_166488841_n

1. Chanel “Chance” Eau Fraiche, 100 ml – 839 kr:
Dette er en af mine absolutte yndlingsdufte, og en duft der er rigtig mange minder i. Jeg købte den da jeg var i New York for nogle år siden og den har været min signaturduft lige siden. Den dufter virkelig friskt og let, og er en duft man kan bære hele året rundt. Det er en duft der vil hænge ved mig hele livet, og jeg har allerede anskaffet mig en ny i samme størrelse.

2. Rimmel “Brow This Way”, 5 ml – 60 kr: 
Jeg købte denne gel fra Rimmel til øjenbrynene, da jeg var på udkig efter et produkt der kunne holde styr på mine umulige og efterhånden temmelig omtalte øjenbryn, haha. Jeg synes ærlig talt ikke, at den var særlig god. Den gjorde sit arbejde, men der kom alt for meget produkt ud på børsten, og den gjorde nærmest mine øjenbryn helt våde. Til sidst handlede det bare om at bruge den op, og det er ikke et produkt, jeg vil købe igen.

3. Garnier “Eye Make-up Remover 2in1”, 125 ml – 55 kr: 
Der er ingen makeupfjerner, der slår Bioderma, så er det sagt (og det er der nok mange, der vil være enige med mig i), men jeg synes, at denne makeupfjerner fra Garnier er et rigtig fint alternativ. Den fjerner makeuppen let og gnidningsfrit, og jeg kunne sagtens finde på at købe den igen.

4. Maybeline “Master Precise Liquid Eyeliner”, 80 kr: 
Jeg ejer rigtig mange eyelinere, men der er ingen, der slår denne her fra Maybeline. Det er en flydende eyeliner, og den er så nem at lægge. Den har en spids, der gør det let at lægge både en tyk og tynd eyeliner alt efter humør, og jeg har allerede købt en ny. Faktisk var denne her den 4. tube(?) jeg brugte op, og det er min evige favorit.

5. Wella “Volume Mousse”, 250 ml – ca. 100 kr: 
Denne mousse fra Wella fik jeg i en goodiebag til et event, og jeg synes, at den var ganske fin. Den holdte fint på mine krøller, uden at mit hår blev for stift og underligt, og så har den en skøn duft. Dog havde den ikke en wow-effekt på mig, og derfor vil jeg ikke købe den igen, da jeg hellere vil afprøve andre spændende produkter. Men hvis i er på udkig efter en ganske udemærket mousse, så kan i helt sikkert give denne et go.

6. Bioderma “Solution Micellaire”, 500 ml – 189 kr: 
Da da da daaam. Vidundermidlet, vidundervandet, vidunderproduktet over dem alle. Mit absolutte yndlingsprodukt ever, er denne miccellaire water fra Bioderma. Det er et utrolig hypet og kendt produkt, og jeg forstår 100% hvorfor. Jeg havde rigtig høje forventninger til denne rensevand, da bloggere, youtubere og skønhedseksperter havde rost den til skyerne – og den skuffer bestemt ikke. Hold nu op den er god. Jeg bruger den til at fjerne alt min makeup om aftenen og til at rense mit ansigt om morgenen. Det er et produkt jeg vil bruge resten af mit liv, og jeg glæder mig til at købe en masse af det med hjem fra Frankrig om et par uger. Jeg får helt lyst til at drikke det – så kommer man  stensikkert til at se fantastisk ud!

7. Rexona “Pure” Roll-On Deodorant, 50 ml – 32 kr: 
Jeg er lidt kræsen hvad angår deodoranter. Jeg bruger kun roll-on, da jeg synes at det var ubehageligt at bruge en spray. Dels kunne det godt gøre lidt nas efter man havde barberet sig + at jeg synes at man nærmest inhalerede deodoranten når man sprayede den under armene. Jeg kan heller ikke lide når deodoranter dufter for kraftigt, og derfor er denne fra Rexona min evige favorit som jeg altid vender tilbage til. Den har den skønneste friske og bløde duft, og så holder den længe på trods af lange arbejdsdage og lange byture! Jeg kan ærlig talt ikke forstå hvordan den kan være så billig, når andre langt dårligere mærke”deodoranter” koster flere hundrede kroner. Så denne skal jeg helt sikkert købe igen.

8. Clinique “Moisture Surge Extended Thirst Relief”, 50 ml – 360 kr (på tilbud HER til 219 kr): 
Jeg kan ikke helt finde ud af, hvilken slags hud jeg har. Måske en kombineret hud – en olieret t-zone og forholdsvis tørre kinder og pande. Det lavede denne creme fra Clinique dog om på. Jeg brugte den både om morgenen og aftenen, og den tilførte min hud den perfekte mængde fugt. På trods af at den ligger i den lidt prizy ende, så er det 100% en creme som jeg skal have anskaffet mig igen.

9. Biotherm “Eau D’énergie”, 100 ml – 375 kr: 
Mange af mine parfumer er faktisk nogen jeg køber igen og igen. Denne fra Biotherm er ingen undtagelse. Dette er den 2. jeg har brugt op, og den dufter fuldstændig fantastisk. Jeg er generelt ret vild med alle Biotherms dufte, da de alle dufter friskt og sommerligt, og så ligger de til en virkelig god pris når man tænker på hvor meget man får. Så denne må også med mig hjem næste gang jeg runder en Matas.

10. Elizabeth Arden “Eight Hour Cream”, 30 ml – 150 kr: 
Jeg vil næsten tro at de fleste husstande ejer den kendte 8-hour creme fra Elizabeth Arden.  Det er en sikker klassiker der virker på alt fra røde barnenumser til tørre læber – et rigtig mirakelmiddel! Den har en noget omdiskuteret duft, men jeg kan faktisk rigtig godt lide den, da den minder mig om da jeg var lille og min mor smurte den på sine hænder. Jeg har allerede anskaffet mig en ny i 50 ml – og så har jeg den også i håndcreme og læbepomade, som også er mine evige yndlings.

11. Plaisir “Anti Wrinkle Eye Cream”, 15 ml – 140 kr: 
Jeg er afhængig af at putte creme på mine øjne, inden jeg skal sove. Jeg kan ikke holde ud ikke at have noget på, da jeg så føler at mine øjne tørrer ud. Derfor bruger jeg creme hver nat, og det har jeg gjort i flere år. Denne fra Plaisir var ganske udemærket. En lækker creme der hverken var for tyk eller tynd, men jeg har det på samme måde med den, som jeg havde det med hårmoussen fra Wella. Det er et ganske fint produkt, men ikke et jeg behøver at generhverve mig.

12. Rimmel “Wake Me Up” Concealer, 7 ml – 70 kr: 
Dette er min favorit concealer. Den har en fantastisk dækkeevne, hverken for meget eller for lidt og så holder den virkelig længe. Jeg bruger den under mine øjne + de steder hvor jeg skulle have et udbrud eller lignende. På dage hvor jeg godt har villet have lidt mere dækkeevne end bare concealer, har jeg brugt den som foundation, og det kunne den også sagtens bruges til. Det er den bedste concealer til prisen, og jeg kan helt klart anbefale den. Jeg tror jeg har brugt 5-6 af disse op, og har lige købt 2 nye, da der var et 2for1 tilbud i Matas for noget tid siden.

13. Estée Lauder “Sumptuous Extreme” Mascara, 8 ml – 290 kr:
Denne mascara er fantastisk, intet mindre. Den fordelte ens vipper perfekt og der skulle kun et par strøg til før ens mascara sad perfekt. Jeg har haft 2 af denne mascara, og hvis jeg havde pengene, ville jeg helt sikkert købe den igen, da det er en af de bedste mascaraer jeg har prøvet. Dog synes jeg at næsten 300 kroner er rimelig pebret for en mascara, og derfor vil jeg nok ikke købe den igen, da jeg hellere vil lede efter et billigere alternativ og få noget ekstra for pengene.

14. Burberry “London” For Women, 30 ml – 370 kr: 
Denne duft har jeg haft i alle størrelser – 100 ml, 50 ml og nu 30 ml. Det er en virkelig lækker duft og en jeg har brugt i snart 8 år og som altid vil hænge ved mig. Det er min gå-i-byen parfume, og den har fået mange komplimenter med sig! Den har en meget frisk men krydret duft på en eller anden måde, og en sikker vinder som jeg allerede har generhvervet mig.

15. Moroccainoil, 100 ml – 319 kr: 
Jeg har det på samme måde med Moroccanoil som jeg har det med Bioderma. Jeg elsker som så mange andre denne hårolie, som gjorde mine spidser silkebløde. Det er en af de eneste hårolier som virkelig har gjort en forskel for mit hår, og selvom 319 kroner er mange penge at smide efter et hårprodukt, så er det virkelig godt givet ud og helt klart pengene værd. Denne olie holdt præcis 1 år for mig, og jeg brugte et pump både morgen og aften.

Det var lidt en blanding af forskellige produkter. Jeg håber at i kunne lide det! Jeg elsker i hvert fald selv at læse indlæg som disse. Hav en rigtig god aften!

11657473_10205408559187483_1343422990_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT IN THE SUN