PINK BEAUTY FAVES

TRAVEL SIZE BEAUTY

Opdateret for nylig7-018

Der er gået rimelig meget beauty i den på bloggen her på det sidste, men det er jo ikke dårligt! Jeg tænkte, at jeg ville dele 5 små beautyfavoritter, som er geniale at have med når man skal på weekendtur, ud at rejse eller andre dejlige ting. De er alle små rejsestørrelser, og er nogle jeg har købt seperat eller fået med når jeg har købt nogle andre ting.

Chanel Ultra Correction Lift: Dette er en virkelig lukseriøs og lækker dagcreme, som jeg kun har brugt når jeg virkelig har skulle forkæle mig selv. Fordi det er en rejsestørrelse er der ikke særlig meget i den, men jeg har virkelig nydt at være i min hud de gange jeg har brugt den. Den har en lækker mild og blød duft, og sætter sig dejligt på huden. Et rigtig luksusprodukt, og et jeg ville købe i fuld størrelse, hvis mit budget var mange tusinde kroner højere!

Clinique All About Eyes Serum: Jeg elsker denne slags roll-on serums, som jeg primært bruger om morgenen efter jeg har taget dagcreme på. Den er dejlig kølig og gør, at mine hævede soveøjne vågner med det samme.

Vichy Idéalia Skin Sleep: Denne har jeg haft i flere omgange og jeg e-l-s-k-e-r den. Generelt er jeg helt vild med Vichy’s produkter, og denne er bare så lækker. Den dufter af sommer – en blanding af strandhår og solcreme og absorberes meget hurtigt ind i huden. Den er desunden rimelig drøj i brug fordi konsistensen er så tynd, og en jeg nyder at smøre i mit ansigt inden jeg skal sove.

Benefit Porefessional: Primeren fra Benefit er meget populær i beauty-verdenen og med god grund. Det er faktisk ikke så tit jeg bruger primer under min makeup, da jeg har en fedtet til kombineret hud, og derfor kan primer gøre min hud endnu værre (da den kan tilstoppe ens porer og efterlade urenheder). Dog bruger jeg det de dage, hvor jeg skal noget ekstra festligt – og der virker denne perfekt. Den er også virkelig drøj i brug, og jeg har brugt den mange gange selvom det kun er en rejsestørrelse.

Benefit Foamingly Clean Facial Wash: Denne hørte med i et sæt bestående af 6 produkter fra Benefit og det er en slags skummende sæbe, som renser ens ansigt og gør det silkeblødt. Desuden er det en genial løsning at købe sættet som består af en masse forskellige slags produkter til huden, hvis man er nysgerrig på Benefit’s produkter og ikke ved hvordan de virker på ens hud.

Jeg synes, at rejsestørrelser er en genial idé fordi man på den måde kan se et produkt an, og derefter beslutte, om man vil investere i det i en fuld størrelse! Har I nogle favoritter som jeg må kende til?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK BEAUTY FAVES