GIFT GUIDE FOR HER

WHAT I GOT FOR MY BIRTHDAY

Opdateret for nylig7-024

Her ser i alle mine fødselsdagsgaver, som jeg var så heldig at få! Jeg fik blandt andet en masse gavekort til Matas, H&M og Magasin og jeg har brugt hele molevitten på blandt andet de fine nederdele, strikkjolen, foundationen fra Chanel samt halskæden fra Lolas Love. Udover de ting jeg købte for mine gavekort fik jeg den flotteste ruskindsjakke, neglelakken “Stylenomics” fra Essie, læbestift fra MAC i farven “Plumful”, de fineste laksko a la Celiné, fine hjemmelavede billeder af min veninde samt den s-m-u-k-k-e-s-t-e ring af min kæreste. Derudover fik jeg også en klipning, som jeg skal gøre brug af på tirsdag – glæder mig allerede! Jeg er så glad for alle mine gaver, og har allerede taget dem allesammen godt i brug!

(Det skal lige nævnes, at jeg selvfølgelig ikke viser mine gaver for at prale eller sådan noget overhovedet – jeg gør det fordi jeg selv synes, at indlæg som disse er rigtig sjove at læse!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIFT GUIDE FOR HER