DRESSED AS FALL

MY BIRTHDAY WISHLIST

wishlist

Jeg har fødselsdag om en måneds tid, og derfor tænkte jeg, at jeg ville dele min ultimative ønskeliste med jer, ligesom sidste år. Der er både ønsker i den billige og dyre ende, og der er både lidt glitteri, lidt blomsteri og andre fine ting. Jeg elsker at lave ønskelister, og laver dem gerne flere måneder i forvejen – man kan jo alligevel aldrig huske hvad man ønsker sig når dagen nærmer sig!

  1. Denne gudesmukke strik med de fineste detaljer ved ærmerne fra Zara. (her)
  2. Jeg elsker at samle på mode- og beautybøger, og denne stilguide fra Danmarks ultimative blogger er selvklart på min ønskeliste! (her)
  3. Jeg har drømt om denne flotte bordeaux ruskindstaske fra h&m i lang tid efterhånden, og nu skal den altså snart blive min! (her)
  4. Jeg er en sucker for alt hvad der glimtrer og glitrer, og denne smukke ring fra hvisk er ingen undtagelse! (her)
  5. Et af mine største ønsker er kameraet fra Olumpus Pen, som også var på ønskelisten sidste år. Jeg mangler virkelig et godt kamera til at tage billeder til bloggen, og så har det oven i købet Wi-Fi – SÅ smart! (her)
  6. Jeg har skrevet om de fine hårbånd fra Anthropoligie flere gange på bloggen, og nu ønsker jeg mig (også) dette! (her)
  7. Denne fantastisk smukke kjole fra Ganni ønsker jeg mig SÅ meget. Jeg elsker blandingen af navyblå, bordeaux og lyserød som gør, at man kan bære den hele året rundt! Og så er der jo et fint blomsterprint på, som selvfølgelig ikke gør min begejstring mindre ; ) (her)
  8. Jeg ønsker mig altid en neglelak eller 5 fra Essie, da det bare ER de bedste af slagsen. Denne smukke blå én må meget gerne flytte ind i min samling! (her)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRESSED AS FALL