BRUSHCLEANSE FROM TRIHO

2015 RECAP

2015 lakker mod enden, og derfor tager jeg et tilbageblik på året der er gået. Det har været et år med en masse virkelig gode oplevelser, opture, nedture samt ikke mindst en masse glæde og nye bekendtskaber – samt året, hvor jeg for alvor fik gang i bloggeriet.

JEG SUPPLEREDE MATEMATIK OG FIK 10
Den 14. Januar 2015 tog jeg et 6-ugers turbokursus for at læse matematik op på b-niveau. Det er et fag jeg altid har kæmpet med, og derfor var det 6 lange uger. Men det endte på den bedste måde, nemlig med et meget flot og uventet 10-tal. Derudover fik jeg de bedste 2 veninder på holdet, som jeg er langt lykkeligere for end karakteren.

JEG OPSAGDE MIT ARBEJDE
Jeg opsagde mit arbejde i børnehaven gennem halvandet år inden sommerferien, da jeg skulle starte studie efter ferien. Det var virkelig sørgeligt, og jeg har da også besøgt dem flere gange siden. Jeg elskede at arbejde i børnehaven, og har lært så meget om mig selv og andre gennem mit arbejde.
Opdateret for nylig7-048

JEG VAR UDE AT REJSE
2 dage efter min sidste dag i børnehaven tog jeg 3 uger til Sydfrankrig med min familie. Vi havde den dejligste ferie med en masse solbadning, hjerterfri og dejlig mad, og midt i ferien joinede min kæreste, faster og onkel os, som kun gjorde ferien bedre.

JEG STARTEDE PÅ STUDIE
Jeg startede på pædagogseminariet den 1. september. Jeg var meget nervøs og spændt på det, men jeg er simpelthen på det sødeste hold med de sødeste mennesker. Indtil videre er det gået godt med de forskellige modulafleveringer og fremlæggelser, og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer.
Opdateret for nylig7-047

JEG FLYTTEDE TIL KØBENHAVN MED MIN KÆRESTE
Da jeg skulle starte på studie, og min kærestes roomie tilfældigvis skulle tage et semester i udlandet, besluttede vi os for at flytte sammen. Det tog hårdt på mig i starten, ikke at være i nærheden af min familie hver dag (ja, jeg ER familiemenneske med stort F..) men det er så dejligt at vågne op sammen hver dag, og have et hjem der er VORES. Det vi skændes mest over er, hvilke ting der skal være på væggene og hvilke kaffekopper der skal drikkes af, så det er jo måske ikke så slemt!

JEG KØBTE MINE MATERIELLE DRØMMEKØB
2015 var også året, hvor jeg efter 6 år besluttede at investere i min absolutte drømmetaske – Chanel 2.55 med guldhardware. Det er uden tvivl den dyreste ‘ting’ jeg nogensinde har købt, men jeg er så sindssygt glad for den og er sikker på, at jeg vil bruge den mange år fremover. Derudover købte jeg også mit fantastiske silketørklæde fra Burberry, som også er blevet brugt flittigt.
Opdateret for nylig7-045

JEG ER BLEVET MERE SIKKER PÅ MIG SELV
Jeg har til en vis grad altid været lidt usikker. Ikke usikker på mig selv som person, men på den måde, at jeg ikke har turde at gøre det jeg drømte om af frygt for, hvad andre ville tænke. Det var også derfor det tog så lang tid før jeg startede med at blogge – for hvad nu hvis folk synes det jeg skriver om er ligegyldigt, at mine billeder er grimme eller skriver onde kommentarer. Intet af det er sket, og jeg har kun modtaget en masse ros og opbakning fra mine nærmeste, og i særdeleshed også fra jer.

I morgen aften når klokken slår 12.00 går vi ind i år 2016, og jeg glæder mig sådan til at se hvad det vil bringe. Jeg er så klar til flere udfordringer, oplevelser, opture og nedture (ikke så mange af de sidste, tak). Jeg kan afsløre, at jeg har indgået et spændende samarbejde som jeg vil løfte sløret for i starten af året. Jeg håber, at i derude får det bedste nytår – uanset om i skal ud og buldre og brage i nattelivet eller være derhjemme med jeres nærmeste. Jeg skal være hos mine forældre, hvor vi skal fejre nytår med mine søstre, fastre, onkler, fætre og min kæreste. Det bliver så hyggeligt.

GODT NYTÅR OG TAK FORDI I LÆSER MED!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRUSHCLEANSE FROM TRIHO