NEW JEWELRY // EARRINGS

HAPPY NEW YEAR + 2016 RECAP

opdateret-for-nylig12-003

2016 lakker mod enden, og jeg vil huske året for mange ting. 2016 har på mange måder været et rigtig godt år for mig. Det var året, hvor jeg endelig kom ind på mit drømmestudie – designteknolog i Marketing & Communication Design på KEA, efter at have søgt 3 år i træk. Derfor droppede jeg ud af Pædagogseminariet, hvor jeg på trods af mit meget umotiverede sind scorede et 12-tal til min sidste eksamen. Derudover blev min ældste lillesøster student, efter at have klaret hele eksamensforløbet med bravour. Jeg var på sommerferie i både Danmark og i Frankrig, og har hygget mig meget med både min familie og venner alle årets dage. Det var også året, hvor jeg prøvede at lave et indlæg til bloggen hvér dag, og det blev næsten overholdt.
I aften skal jeg holde nytår med min familie – forældre, søstre, fastre, onkler, fætre, kusine og kæreste + det løse, og jeg glæder mig. Jeg glæder mig til at se, hvad år 2017 bringer med sig og håber, at det bliver lige så godt (hvis ikke bedre) som 2016 var for mig.
Jeg håber, at i alle får den hyggeligste og dejligste aften – hvad enten i skal have en stille og rolig aften derhjemme eller til kæmpefest i byen. 1000 tak fordi i læser med – jeg glæder mig allerede til at tjekke ind igen i år 2017. GODT NYTÅR!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW JEWELRY // EARRINGS