ALL BLUE, AGAIN

MY LATEST SECONDHAND PURCHASES

opdateret-for-nylig11-017

Den trofaste læser ved, at jeg elsker at bruge min tid på at gå rundt i diverse genbrugsbutikker og lede efter skjulte skatte. Derfor tænkte jeg, at jeg ville vise jer nogle af de fine ting, jeg har erhvervet mig inden for de seneste to uger.

  1. Jeg troede det var løgn da jeg faldt over denne blondekjole fra Elsa Adams i den smukkeste mørkeblå farve. Selvom den umiddelbart er meget feminin med de elegante blonder, gør dens udskæring den mere hverdagsvenlig. I kan se den i aktion lige her.
  2. Denne jakke er nok den jeg er gladest for af de 4 køb. Jeg er forelsket i alt hvad der hedder tern i brunlige nuancer her til efteråret (og har længe sukket efter denne jakke) så da jeg fandt denne som mindede rigtig meget om den, slog jeg til. Den er til den lidt store side, men det gør ikke noget – så kan jeg nemlig have en strik indenunder.
  3. Jeg købte denne cardigan pga. stoffet, som jeg synes er mega sejt. Dog går jeg ikke så tit med cardigan, så jeg har planer om at sy den om til en skjorte.
  4. Surprise – endnu en striktrøje i de bærfarvede nuancer, som jeg er så pjattede med (se selv her , her og her). Den vil være perfekt indenunder jakken!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL BLUE, AGAIN