NEW BEAUTY LAUNCHES

A FEW BEAUTY PURCHASES

12170343_10206097636533986_548446185_n

I dag har jeg været et smut i Magasin, og selvom jeg ikke ligefrem mangler noget som helst beautyrelateret, røg der selvfølgelig et par ting med hjem! Produkterne fra Simple har jeg bestilt over ASOS, men synes stadig, at de skulle med.

1. Simple Blackhead Eliminating Face Scrub hereJeg har længe gerne ville prøve produkterne fra Simple da jeg kun har hørt godt om dem, og da jeg forleden bestilte nogle ting hjem fra ASOS, og jeg skulle op på et vist beløb før jeg kunne få gratis fragt, røg denne ned i kurven. Jeg er snart løbet tør for min scrub fra Rudolph, og jeg glæder mig til at bruge denne og se, om den er hypen værd.

2. Essie Decadent Dish Nailpolish here: Der var 50% på udvalgte Essie-neglelakker, og jeg faldt pladask for denne farve. Essie er mit absolut favoritmærke når det kommer til neglelak, og denne farve er bare perfekt til efteråret og vinteren. Farven er sådan lidt rosegold/bronze/aubergine-agtig, og jeg er helt vild med den.

3. Urban Decay Weightless Complete Coverage Concealer here: Jeg manglede en concealer der havde en fuld dækkeevne, og derfor faldt valget på denne fra Urban Decay. Jeg har rigtig gode erfaringer med makeuppen derfra, og denne concealer er intet mindre end perfekt. Den har en medium- til fuld dækkeevne, og man kan blive ved med at bygge ovenpå den til man opnår det ønskede resultat. Min er i farven ‘Medium Light Neutral’.

4. Urban Decay ‘blyantspidser’ here: Dette er et mindre spændende køb. Jeg har en masse lip- og eyeliners som trænger til en kærlig hånd, og derfor røg denne også med hjem. Det er sjovt nok en af de eneste af Urban Decay’s ting der er udsolgt på Magasin’s hjemmeside, men den skulle stadig med!

6. Simple Deep Cleansing Face Mask hereDa scrubmasken røg ned i kurven, manglede jeg stadig 3 kroner før jeg kunne få gratis fragt, og så røg denne ansigtsmaske sørme også lige med ned. Jeg er lige løbet tør for min overnight-mask fra Origins, og jeg glæder mig derfor ekstra meget til at tage denne i brug og se, om den er ligeså god.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BEAUTY LAUNCHES