BLOMSTER

Beauty love

IMG_0943 IMG_0959Her er nogen af beautyprodukter, som jeg bruger meget for tiden. De er faktisk allesammen nogle som jeg har erhvervet mig indenfor de sidste to måneder, og jeg er så glad for dem.
De fleste makeupelskere kender nok allerede den smukke, smukke Virtual Domination Cheek Pallette fra NARS, som kom ud i December. I denne pallette er der hele 5 produkter til kinderne – den berømte og meget hypede bronzer Laguna, highlighteren Miss Liberty og de 3 blushes Deep Throat, Sex Fantasy og Final Cut. Jeg kendte allerede til Laguna og Deep Throat, men er så positivt overrasket over de to andre blushes og highlighteren! Det er de fineste farver og så er de virkelig pigmenterede. Og 420 kroner for 5 produkter fra NARS? Billigt billigt billigt!
Jeg har altid rakt ud efter min Studio Fix fra MAC hvis jeg havde brug for en pudder, men tænkte, at jeg havde brug for et andet og billigere alternativ, da der snart ikke er mere tilbage af min Studio Fix… Så kiggede jeg inde på ASOS, og faldt over pudderen healthy balance fra BOURJOIS, og den er SÅ god! Jeg vil sige, at den har en medium dækkeevne, og den passer bare så godt til min hud. Og så dufter den skønt!
Da jeg ledte efter en pudder på ASOS faldt jeg over to andre produkter fra BOURJOIS, nemlig blushen Jasper Rose og deres healthy mix serum foundation. Jeg har set en masse forskellige bloggere bruge den blush, og de har rost den til skyerne, og så røg den sørme også liiiiige ned i kurven…. Den har en virkelig fin og naturlig pink farve, hvor det ligner, at man har været udenfor og gå en lang tur i snevejret og fået fine lyserøde kinder, og dét kan jeg lide! Til gengæld dufter den lidt underligt, lidt ligesom ens mormors læbestifter hvis i ved hvad jeg mener? haha. Men hvis man ser bort fra duften, så er det altså en rigtig god blush til en helt fair pris. Jeg mener, at jeg gav lidt over 40 kroner for min, da der var tilbud på den.
Jeg har også købt 2 produkter fra MakeupOnline.dk – nemlig den røde lipliner fra Sleek i farven Chestnut, og lipglossen Chic fra Tanya Burr. Sleek overrasker mig igen og igen med deres billige makeup, og deres helt fantastiske produkter. Deres blushes er nogle af mine yndlings, og denne lipliner er ingen undtagelse. Jeg mener, at ens læbestift bliver meget flottere når man har brugt en lipliner, og denne rød/koral farve er et perfekt match til både mine røde og lidt mere orange læbestifter. Og så koster den 45 kroner. Win!
Jeg købte også den fine nude lipgloss fra Tanya Burr, som der også er mange bloggere der har skrevet om. Jeg er normalt ikke den store lipgloss-elsker, da jeg synes at de klistrer og får ens hår til at klæbe sig fast til ens læber hele dagen, men den her er faktisk rigtig god. Den er ikke særlig klistret, men føles lidt mere som en læbepomade, og så dufter den rigtig lækkert af jordbær.. mmh. Og det skal lige siges, at da jeg modtog pakken fra MakeupOnline var der pakket en lækker chokolade med ned i pakken, og selvom jeg bestilte den fredag aften, var den allerede fremme mandag morgen. Det er altså service så det vil noget.
Sidst men ikke mindst er der den flotteste og mest glitrende øjenskygge jeg nogensinde har set, og det er øjenskyggen fra Bobbi Brown i farven Cement. Der er et hint af farve i den, lidt taupe/grå/brun. Men der er så meget glimmer i den, og den passer perfekt sammen med min Paintpot fra MAC i Let’s Skate.
Det blev sørme en lang smøre om beautyting, men jeg håber, at der er nogen der synes at det er sjovt at læse om. Jeg synes i hvert fald at det er sjovt at skrive om. haha. Billederne er dårlige, men produkterne er gode! Hav en dejlig aften!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMSTER