SANKT HANS OUTFIT

BOOTS HAUL

11652149_891986710874183_514920945_n

Min fætter der til daglig studerer i Aberdeen i Skotland er kommet hjem til Danmark over sommeren, og med sig havde han et par lækre produkter som jeg havde ønsket mig meget længe fra mærkerne Soap & Glory og Collection.

Soap & Glory Sugar Crush Body Scrub with smashed brown sugar & sweet lime, almond oil & macadamia grains – 8 pund
Opdateret for nylig4
Denne bodyscrub har jeg kun hørt gode ting om. Den er fra beautymærket Soap & Glory, som desværre ikke forhandles i Danmark. Youtuberne Zoella og Tanya Burr er ellevilde med denne scrub, og jeg må følge i deres fodspor – den er fantastisk. Den dufter virkelig, virkelig godt (kan man næsten sige sig selv når man ser ingredienslisten) og den gør min hud silkeblød. Jeg smører den på min hud lige inden jeg går ind i badet og der er ikke så meget andet at sige end at jeg har fundet min absolutte favorit scrub – og jeg har ellers prøvet mange gode!

Soap & Glory Solar Powder – 11 pund
Opdateret for nylig3
Ligesom med bodyscrubben var det på grund af forskellige tutorials på YouTube, at jeg forelskede mig i denne smukke bronzer og highlighter fra Soap & Glory. Jeg er ellevild med denne compact. Der er ikke særlig meget glimmer i highlighteren og det resulterer i en virkelig fin og naturlig glød. Bronzeren er endnu bedre end dem jeg har fra MAC og Estée Lauder, og giver ligesom highlighteren en virkelig fin glød til min hud. Derudover kommer den med et stort spejl, og kombinationen af bronzer/highlighter/spejl all-in-one gør den virkelig praktisk og perfekt at have med på farten.

Soap & Glory “Archery” brow tint & precision sharping pencil – 10 pund
Opdateret for nylig2
Jeg kæmper virkelig en kamp med mine øjenbryn hver morgen. Enten peger hårene i hver sin retning, ellers så krøller de eller også kan der være små “pletter”, hvor der simpelthen bare ikke vokser nogen hår ud. Her kommer Soap & Glory’s “Archery” ind i billedet. Den har to ender, en lille stain som kan tegne manglende bryn og en blyant i den anden ende, som giver ens bryn den perfekte form. Den er et vidundermiddel til øjenbryn, og jeg er lykkelig for, at der endelig er et produkt der virker og som kan holde styr på mine øjenbryn.

Collection “All About The Eyes Palette” – 3,19 pund
Opdateret for nylig5
Fra venstre: Feather, Sunkissed, Golden Sand, Dazzling Brown, Cocoa Dream, Blackbird.

Efter at have set denne tutorial på YouTube blev jeg forelsket i paletten fra Collection. Det er en virkelig fin basis øjenskyggepalette, og farverne er pigmenterede. I dag brugte jeg Golden Sand på hele øjenlåget, derefter Dazzling Brown i min crease og Blackbird som eyeliner og resultatet blev så flot. Jeg er virkelig spændt på denne palette, og glæder mig helt vildt til at skabe forkellige looks med den. Tænk at man kan få sådan en fin palette til under 40 kroner. Det er jo helt vildt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SANKT HANS OUTFIT