MY FAVORITE BAGS

CHRISTMAS WISHLIST BY KATRINE BJERREGAARD

skaermbillede-2016-12-08-kl-22-53-06
1. BIANCO / 2. HVISK / 3. NELLY / 4. BODUM / 5. PANDORA / 6. BILLETTER TIL ANDERS MATTHESEN “SHHH” / 7. HVISK / 8. MAGASIN / 9. J.K ROWLING “FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM”
skaermbillede-2016-12-08-kl-23-51-38
1. Jeg kan IKKE gå i høje støvler når vinteren for alvor rammer landet og isen dermed gør det farligt at gå ned til busstoppestedet. Disse slip-ons er så fine, og ser samtidig pæne ud til strømpebukser (hvilket er et must når jeg nægter at gå i bukser og det samtidig er minusgrader udenfor)

2. Jeg elsker, elsker, elsker guldsmykker, og mangler virkelig et par fine øreringe jeg kan bære til både hverdag og fest. Mine outfits er for det meste meget farverige, og disse øreringe vil derfor passe perfekt til alt i min garderobe.

3. Jeg fandt faktisk denne flotte velour trøje på din blog engang, og syntes at den var så fin. Farven er fantastisk til både efterår og vinter, og synes det er fedt at eksperimentere med forskellige slags materialer – og samtidig se fab ud ; )

4. Bliver simpelthen et dårligt menneske hvis jeg ikke får min kaffe om morgenen – især når det er vinter og bælgravende mørkt udenfor! Min termokop er derfor blevet brugt flittigt, men er nu så slidt, at jeg ikke selv kan åbne den (den har altså været årsag til nogle akavede situationer, kan jeg sige) Derfor ønsker jeg mig denne kop fra Bodum, da de holder fuldstændigt tæt, og jeg trygt kan lægge den ned i tasken med både computer og bøger. At den holder min kaffe varm i flere timer er selvfølgelig også et plus!

5. Jeg har været forelsket i denne ring fra Pandora i virkelig lang tid efterhånden. Som nævnt elsker jeg guldsmykker, og denne med den rødlige sten er bare så smuk, så smuk.

6. Nu er det jo sådan, at jeg er en ualmindelig sjov person – og Anders Matthesen er min absolutte yndlings komiker. Han lyder klog samtidig med at han er sarkastisk, og jeg tisser i bukserne af grin hvér gang jeg ser et af hans shows, han skuffer aldrig!

7. Næææ endnu et guldsmykke! Jeg har virkelig fået øjnene op for mærket Hvisk, som laver de fineste smykker til overkommelige priser. Denne ring vil sidde så fint på min ringfinger!

8. Jeg føler mig altid lidt flottere når jeg har pænt undertøj på. Jeg synes, at bh’er i denne stil er så pæne og virkelig rare at have på. Så kan det være lige meget, om man har nattøj udenpå når man selv ved, at man er fab indenunder!

9. Jeg er virkelig stor fan af Harry Potter, og ejer alle bøgerne –  også skolebøgerne. Jeg elsker at læse bøger og ejer over 140 stk. – og pæne bøger er min store svaghed. Derfor ønsker jeg mig også denne skønne bog, da jeg aldrig bliver træt af Harry Potter universet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVORITE BAGS